Місто

У Житомирі фірма, яка влітку ремонтувала вулицю Перемоги, виграла тендер на капітальний ремонт Західної

3 October 2018, 14:04

ТОВ «Асфальт плюс», яке у 2018 році робило дорогу на вул. Перемоги і виграло тендер на капремонт частини вулиці Київської, стало переможцем відкритих торгів на капітальний ремонт вул. Західної.

3 вересня 2018 року управління комунального господарства Житомирської міської ради оголосило про проведення тендеру на капітальний ремонт вул. Західної (від вул. Святого Йоана Павла ІІ до вул. Каховської) з очікуваною вартістю робіт 2 млн 878,5 тис. грн. Термін виконання капітального ремонту – до 1 листопада 2019 року.

До участі у тендері було допущено троє учасників.

Однак дешевші пропозиції від ТОВ «Шляхбуд-5» та ПрАТ Житомирське ШБУ №19 тендерний комітет відхилив, оскільки учасники порушили вимоги в критерії щодо документального підтвердження досвіду виконання аналогічних договорів.

Таким чином, 25 вересня 2018 року переможцем тендеру на капітальний ремонт вул. Західної (від вул. Святого Йоана Павла ІІ до вул. Каховської) було визнано житомирське ТОВ «Асфальт плюс», директором та власником якого є Петросян Размік Ванікович.

Наразі управління комунального господарства Житомирської міської ради оголосило про намір укласти договір з переможцем торгів ТОВ «Асфальт плюс» на суму 2 868 084,11 грн.

Нагадаємо, саме ТОВ «Асфальт плюс» виконувало в липні цього року капітальний ремонт по вул. Перемоги, який розкритикували на засіданні міськвиконкому 11 липня. Наступного дня технагляд їздив перевіряти виконані роботи та якість нового асфальту.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2018 року ТОВ «Асфальт плюс» також уклало договір з управлінням Житомирської міської ради на капремонт частини вулиці Київської - від майдану Соборний до вул. Небесної сотні. Цю ділянку мають відремонтувати до 1 жовтня 2019 року за 15 млн 360 тис. 966 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт Асфальт плюс 
Матеріали по темі