Місто

​Житомирян попереджають про налипання мокрого снігу та ожеледицю на дорогах

4 December 2018, 13:55

У зв’язку з переміщенням на Україну холодного атмосферного фронту 5 та 6 грудня у Житомирі та південних районах області очікується налипання мокрого снігу та утворення ожеледиці на дорогах.

Оперативну інформацію про очікувані погодні умови Житомир.info повідомили в Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

У середу, 5 грудня, на території Житомирської області очікується погіршення погодних умов: вночі - дощ, вранці та вдень - мокрий сніг, в південних районах та м. Житомирі налипання мокрого снігу. На дорогах утворення ожеледиці. В другій половині дня 5 грудня припинення опадів, поступове зниження температури повітря від 1º тепла до 1º морозу. Приріст снігового покриву на кінець доби 5 грудня на 3-4 см.

У четвер, 6 грудня, без опадів. Подальше зниження температури вночі до 3-5º морозу, вдень близько 0º.

«Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, що становитиме 1 (зелений) рівень загрози порушення руху автотранспорту, роботи електричних мереж, комунального господарства, будівельних підприємств», - попереджають в Житомирському ЦГМ.

Нагадаємо, протягом робочого тижня з 3 по 7 грудня синоптики прогнозували мінливу погоду у Житомирі: з нічними морозами та денною відлигою.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада дощ та мороз стали неочікуваними для житомирських комунальників: дороги у місті перетворились на суцільну ковзанку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода сніг ожеледь  
Матеріали по темі