Місто

У ТТУ розповіли, чому біля Сінного ринку в Житомирі впала електроопора

6 December 2018, 11:40

У Житомирі на вулиці Покровській, біля Сінного ринку, 5 грудня електроопора впала на машину через самовільний схід струмоприймача тролейбуса.

Про це 6 грудня у коментарі Житомир.info розповів начальник відділу безпеки та організації руху житомирського ТТУ Руслан Галіцкий.

«Вчора під час руху тролейбуса стався самовільний схід струмоприймача. Швидкість тролейбуса була невелика. Струмоприймач вдарив по поперечному несучому тросу, який держить тролеї, в результаті чого пошкодило опору контактної мережі і вона впала на автомобіль. І власник, і ТТУ звернулися в страхову компанію, написали заяву, і все буде вирішуватися в правовому полі після вироку суду. Рух тролейбусів був відновлений о 13:20», - розповів Руслан Галіцький.

Нагадаємо, 5 грудня на засіданні виконкому заступник мера Житомира Світлана Ольшанська сказала, що власник автомобіля, на який впала опора, може отримати компенсацію через суд.

Як повідомляв Житомир.info, близько 9 години ранку 5 грудня на вулиці Покровській біля Сінного ринку на автомобіль впала електроопора, тролейбуси зупинилися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Галіцкий ТТУ електроопора ТТУ  
Матеріали по темі