Події

У Бердичеві під колеса дизель-поїзда потрапив місцевий житель

6 December 2018, 14:05

Неподалік залізничної станції Бердичів-Житомирський, що в районі М’ясокомбінату в Бердичеві, приміський потяг 887 Коростень – Вінниця збив чоловіка.

Про це повідомляє сайт ВІК.

Нещастя трапилося 5 грудня близько 10.30. На момент приїзду лікарів потерпілий знаходився у безсвідомому стані.

«Про потерпілого наразі відомо небагато: на вигляд чоловік літ 40-ка. До реанімаційного відділення ЦМЛ його доставили як невідомого. Станом на 15.00 год. особу потерпілого, який так і не прийшов до тями, не встановлено. Чоловік у важкому стані: лікарі діагностували ЧМТ, забій головного мозку та грудної клітини, рвані рани», – інформує сайт.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info розповіли, що постраждалий виявився місцевим жителем.

«У наслідок події постраждав житель міста Бердичева, 1975 року народження. З важкими травмами чоловік був доставлений до реанімаційного відділення бердичівської лікарні. Машиніст дизель-потягу застосував екстрене гальмування, однак уникнути зіткнення не вдалося. Подія зареєстрована до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 276 («Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту»). Триває з’ясування всіх обставин», – поінформували у ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, 17 листопада 2018 року в Новограді-Волинському Житомирської області 32-річний чоловік раптово вистрибнув на колії під час руху локомотива. Від отриманих травм людина загинула.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поїзд поїзд колія залізниця  
Матеріали по темі