Влада

​Житомиряни з нижньої Польової занепокоєні будівництвом 10-поверхівки біля їхніх п’ятиповерхових будинків

7 December 2018, 12:42

Мешканці нижньої Польової занепокоєні будівництвом 10-поверхового будинку біля їхніх панельних п’ятиповерхівок.

Про це на позачерговій сесії Житомирської міської ради 7 грудня розповіли мешканці будинків, яким передав слово депутат від їхнього округу Олександр Рибак (фракція Об’єднання «Самопоміч»).

«Ми зверталися до народного депутата Розенблата, міського голови Сухомлина, нашого депутата Рибака. Ми, мешканці житлових будинків, звертаємося до вас з приводу будівництва біля наших будинків нового будинку, яке почалося без громадських обговорень. Як нам стало відомо, планується знесення зелених насаджень та забудова прибудинкової території будинку по вул. Космонавтів, 44. Ми хвилюємося, що наші будинки не переживуть будівництво 10-поверхівки. Ми не проти будівництва нових будинків, але не за рахунок умов проживання інших. Просимо переглянути місце розташування нового двохпід’їздного 10-поверхового будинку», - повідомила представниця мешканців будинків, прилеглих до новобудови.

Мер Сергій Сухомлин зауважив, що в 2008 році ця земельна ділянка була видана під будівництво для житла співробітників Державної прикордонної служби.

«На наступний рік в державному бюджеті заплановані кошти на будівництво 86 квартир для прикордонників. На сьогоднішній день ніяких декларацій на початок будівництво не видавалося, а містобудівні умови у них 2009 року. Зараз треба з цим розібратися, щоб і мешканці почували себе комфортно і прикордонники отримали житло. Давайте, депутати створять комісію і розберуться», - сказав Сергій Сухомлин.

На позачерговій сесії присутні 35 депутатів з 42, у порядку денному було п’ять питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада будинок будівництво  
Матеріали по темі