Події

Подробиці ДТП на перехресті у Житомирі: травмованих виявилося семеро, водія вирізали рятувальники (оновлено)

8 December 2018, 13:37

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася 8 грудня близько 10.30 на перехресті вулиць І. Мазепи та Домбровського у Житомирі, травмованих виявилося більше – не 6, як було відомо раніше, а 8.

Про це на своєму сайті повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Попередньо, автомобіль швидкої допомоги, що рухався з проблисковими маячками вулицею Домбровського, здійснив зіткнення з автомобілем Hyundai Santa Fe, що рухався вулицею І. Мазепи. Після цього обидва автомобілі в’їхали у будинок. У результаті травми отримали 8 людей – водії та пасажири транспортних засобів. Їх було доставлено до лікувальних закладів м. Житомира», – поінформували у ГУНП близько 12.00 год.

Прес-служба управління ДСНС України в Житомирській області повідомляє, що рятувальники деблокували водія Hyundai, якого внаслідок ДТП затиснуло конструкціями автівки.

«На місці події з’ясувалося, що в результаті зіткнення автомобіля швидкої допомоги з позашляховиком Hyundai Santa Fe, обидва автомобілі в’їхали у будинок. Від удару водій Hyundai опинився затиснутим конструкціями. За допомогою бензоріза та гідравлічного інструменту рятувальники розрізали водійські дверцята та деблокували чоловіка», – повідомляють у ДСНС.

Нині поліцейські з’ясовують всі причини та обставини події.

P.S. Близько 14.30 на сайті ГУНП в Житомирській області оновили інформацію, зазначивши, що в дорожньо-транспортній пригоді постраждали 7 осіб.

«У результаті травми отримали семеро людей – водії та пасажири транспортних засобів, жителі смт Романова та м. Житомира. Їх було доставлено до лікувальних закладів м. Житомира», – йдеться у повідомленні.

Також у поліції зазначають, що за кермом Hyundai Santa Fe був 40-річний житель смт Романів.

Як повідомляв Житомир.info, близько 10.30 8 грудня на перехресті вулиць Івана Мазепи та Домбровського у Житомирі автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з Hyundai Santa Fe, після чого обидва автомобілі в’їхали у будинок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі