Події

В аварії за участю несправної ВАЗівки та ГАЗелі у Житомирській області постраждали четверо, – поліція

8 December 2018, 16:00

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася ввечері 7 грудня у Коростишівському районі, травми різного ступеня тяжкості отримали четверо людей.

Про це 8 грудня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько 17.00 водій автомобіля ГАЗель, 61-річний житель райцентру, рухаючись у напрямку м. Житомира, не дотримався безпечної дистанції руху та зіткнувся з автомобілем ВАЗ-21053. Останній рухався у попутному напрямі під керуванням 29-річного жителя с. Колодязьки з вимкненим двигуном, а позаду його штовхали троє чоловіків, намагаючись завести», – інформують у поліції.

У результаті ДТП пасажирка вантажівки, 36-річна жителька м. Коростишева, а також троє чоловіків, 1994, 1989 та 1964 років народження, які знаходились позаду ВАЗівки, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були доставлені до Коростишівської лікарні. Також уночі 8 грудня до кардіологічного відділення медичного закладу госпіталізовано водія ГАЗелі.

Нині триває з’ясування причин та обставин ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 7 грудня 2018 року у Коростишівському районі Житомирської області сталася ДТП за участю ГАЗелі та ВАЗ, який був несправний. Спочатку було відомо про трьох травмованих осіб, які на момент аварії були біля автомобіля ВАЗ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія ДТП  
Матеріали по темі