Події

У райцентрі Житомирської області Toyota смертельно травмувала пішохода, який вибіг на дорогу

10 December 2018, 09:50

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 грудня близько 17.30 на 327 км автодороги Кременець-Біла Церква, у смт Ружині. Унаслідок наїзду автомобілем загинув місцевий житель. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Про це 10 грудня поінформувала прес-служба ГУНП у Житомипській області.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Ружинського відділення поліції та Слідчого управління ГУ Національної поліції в області. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Toyota Land Cruiser 35-річний житель Ружинського району, вчинив наїзд на пішохода, який, за словами керманича, раптово вибіг на дорогу. Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події. Працівники поліції встановили особу загиблого – 58-річного жителя районного центру. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські вилучили автомобіль учасника ДТП. У керманича було взято кров для аналізу на стан сп’яніння. Нині триває подальше встановлення обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня на 205 км автодороги Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський, неподалік с. Ружки Житомирського району іноземець на мікроавтобусі збив чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ружин ГУНП поліція ДТП пішохід  
Матеріали по темі