Події

​В одному з нічних клубів Житомира 19-річний житель Одещини поранив іноземця

10 December 2018, 10:03

У неділю, 9 грудня, до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію в Житомирі 32-річного громадянина Литви із різаними ранами.

Про це 10 грудня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Поліцейські Житомирського відділу з’ясували, що у чоловіка стався конфлікт у нічному клубі з іншим відпочивальником.

«Подія сталася поблизу одного з розважальних закладів вночі 9 грудня. Між кількома чоловіками, які знаходились у нічному клубі, раптово виник конфлікт. Для його розв’язання вони вийшли на вулицю, де суперечка перейшла у сутичку. Один з молодиків застосував до опонента ніж, а потому втік з місця події», - повідомляє поліція.

У результаті травмованого, 32-річного громадянина Литви, було терміново госпіталізовано з колото-різаними ранами плеча та грудної клітини. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

«Були опитані працівники нічного клубу, а також очевидці події та встановлено особу молодика, з яким у потерпілого виник конфлікт. Як з’ясувалось, він не житомирянин, а 19-річний житель Одеської області. В обласному центрі перебував тимчасово, винаймаючи квартиру», - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Нині парубка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до законодавства за скоєне йому можу загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2018 в житомирському ТРЦ «Глобал UA» стався конфлікт: відвідувач ножем поранив власника бутіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж поножів'я сутичка конфлікт нічний клуб  
Матеріали по темі