Події

Біля коростенського ринку під автомобілем чоловік знайшов чорний пакунок, який міг вибухнути

10 December 2018, 10:30

Біля центрального ринку в Коростені 9 грудня замінували машину.

Про це Житомир.info розповіли коростенці.

«Біля ринку в Коростені 9 грудня була замінована машина. Територія навколо автомобіля була огороджена», - розповіли жителі Коростеня.

У прес-службі головного управління Нацполіції в Житомирській області інформацію про знайдений підозрілий предмет під автомобілем Житомир.info підтвердили.

«Тривожне повідомлення від 40-річного жителя м. Коростеня 9 грудня надійшло до місцевого відділу поліції близько 12:30. За словами заявника, біля заднього колеса свого автомобіля ВАЗ-2170, припаркованого на одній з вулиць райцентру, він виявив підозрілий чорний пакунок. На місце події виїхали працівники вибухотехнічної служби ГУНП і слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції. У ході огляду місця події фахівці вилучили підозрілу річ і згодом виявили у ній саморобні пристрої, ймовірно, вибухової дії. За попередніми висновками, у разі вибуху вказаних предметів пошкодження були б не значні та загрози життю заявника чи інших громадян не становили. Попередня кваліфікація події – ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Тривають заходи щодо встановлення причетних до правопорушення осіб», - поінформували у поліції.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються ув’язненням строком від 3 до 7 років.

Нагадаємо, 2 жовтня 2018 року в одному з будинків в місті Коростень місцеві мешканці виявили гранату.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві зранку 2 березня 2017 року перевізник виявив у своєму транспортному засобі гранату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень ВАЗ ГУНП вибухіка ринок  
Матеріали по темі