Новини компаній

Пенні борд як засіб швидкого пересування містом

11 December 2018, 11:17

Міста в наш час переповнені автомобілями, людьми, громадським транспортом. Особливо, якщо це міста-мільйонники. Там вулицями переміщається одночасно безліч людей пішки і на транспорті, тому і затори на дорогах вже нікого не дивують. Автомобілістам кожен день доводиться, хоча б раз, постояти в тягучці або пробці. При цьому тротуари залишаються відносно вільними, за рідкісним винятком. Так чому б вам не скористатися цим і не обрати швидкий, зручний, модний і спортивний спосіб переміщення по вулицях за допомогою пенніборда?

Що являє собою пенні борд

Про скейтборди знають всі. Пенні борди — це їхні молодші брати. Молодші, бо менше розміром, але не можливостями. Скейтом прийнято називати велику дошку на колесах, на яку можна поставити дві ноги, відштовхнутися і поїхати. Але насправді і пенні борд є скейтом. Точніше, його підвидом.

Отже, пенні борд — це пластикова дошка з округлими боками і підвіскою, поставлена на чотири колеса. Призначена для катання по рівній поверхні. І тротуари для того цілком підходять.

Популярність серед молоді

Ці маленькі скейти сьогодні набирають популярності завдяки своїй мобільності і зручності в експлуатації. Багато молодих людей вже вибрали пенніборди для себе як улюблене хобі для прогулянок і спортивних занять. Але по всьому світу вони вже активно використовуються як транспортний засіб, адже це дуже зручний спосіб переміщатися по містах, що завмерли в пробках.

Пенні борди маневрені і дозволяють лавірувати між людьми. А якщо ж тротуар виявиться вільним, то можна розвинути хорошу швидкість і дістатися до потрібної точки майже так само швидко як громадський транспорт. Ну, а оскільки ви в будь-який момент можете взяти це пристосування в руки і навіть заховати його в рюкзак або сумку, то ви зможете обрати практично будь-яку траєкторію руху. А при необхідності під’їхати на звичайному транспорті.

Як вибрати собі пенні борд

На https://amunicia.com.ua/catalog/penni-bordy реалізуються два види цих маленьких дощок з колесами:

  • Для новачків і людей з великим розміром ноги, підійде модель Nickel, де довжина дошки 69 см, а підвіска 10 см. Позиціонуються як більш стійкі і збалансовані;
  • Для просунутих користувачів Original (параметри 56 / 7,5 см відповідно) — більш маневрені і легкі.

Підібрати для себе зручний пенні борд може людина будь-якого віку і статі. Навчитися кататися і балансувати може будь-хто. Це зручний спосіб підтягнути свою фізичну форму і заодно швидко і весело дістатися на роботу чи куди ще вам потрібно.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі