Новини компаній

Чому на шпалерах не варто економити

14 December 2018, 14:03

Всім відомо, що ремонт - це дуже кропітка та затратна справа. Поринаючи в ремонтні пристрасті, кожен домовласник намагається якнайбільше зекономити на виконаних роботах, або ж матеріалах. Така економія нерідко закінчується трагічно, бо є речі, які потрібно обирати за якістю, а не ціною. Чи не першими в списку таких речей є шпалери, і не тільки тому, що це "обличчя" вашого дому, а й через їх технічні характеристики.

Чому не варто економити на шпалерах

- Шпалери мають бути екологічно чистими, особливо в спальні та дитячій кімнаті, тому варто обирати надійні бренди, які не заплямують репутацію не екологічним товаром.

- Вибір шпалер - це, в першу чергу, моделювання інтер'єру кімнати, тому їх зовнішній вигляд дуже важливий. Дорожчі якісні матеріали будуть виглядати набагато краще ніж економний варіант.

- Важливу роль у виборі матеріалів для ремонту завжди мали практичність та довговічність. Зрозуміло, що дешеві шпалери швидко втрачають зовнішній вигляд, вицвітають на сонці, або забруднюються.

- Обираючи шпалери, а не іншиу обробку стін, ви вже автоматично економите на кількості матеріалів та загальній вартості ремонту, адже встановлювати шпалери набагато простіше ніж інші типи покриття. То чому б не дозволити собі дорожчі шпалери, які будуть краще виглядати та довше прослужать.

Є безліч хороших виробників шпалер, та серед них виділяються найпопулярніші європейські бренди.

Шпалери Sirpi

Італійська фабрика Sirpi на світовому ринку вже більше ста років. В колекції цього бренду входять вінілові, флізелінові і паперові обої, що зазвичай імітують тканину, штукатурку, та інші матеріали. Основним плюсом шпалер Sirpi є їх унікальна фактура, яка дозволяє приховати нерівності та недосконалості стін. Каталоги Sirpi щорічно поповнюються в середньому п'ятнадцятьма колекціями, так що навіть найвибагливіші знайдуть тут щось для себе.

Шпалери Marburg

Marburg - це німецький бренд, який має свою двохсотлітню історію, що почалася з маленького магазину і виросла до міжнародного рівня. Колекції Marburg сучасні та яскраві, що відрізняє їх від інших брендів. На цих фабриках використовується новітнє обладнання та надсучасні технології виробництва, які зазвичай вигадані і запатентовані саме маркою Marburg. Придбати надійні шпалери німецького бренду Marburg в Україні можна тут http://www.baccara.com.ua/catalog/brend/marburg.

Шпалери Rasch

Марка Rasch - це мабуть лідер по виготовленню шпалер в Європі, який має свої філіали в безлічі країн. Основні потужності виробництва знаходяться в Німеччині. В каталогах Rasch налічується більше шести тисяч артикулів дизайнерських шпалер, серед яких є вінілові, флізелінові та паперові. Шпалери Rasch у всьому світі асоціюються з високою якістю та класичним дизайном.

Обираючи шпалери, потрібно враховувати дуже багато нюансів, що стосуються вашого смаку, а на рахунок їх якості - краще довіритись провідним європейським брендам.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі