Місто

ЖК «Перлини Корбутівки»: житло стало доступнішим

17 December 2018, 09:59

Кінець року – вдалий час для підведення підсумків зробленого та зведення планів на майбутнє. Саме тому «Перлини Корбутівки» раді повідомити про початок співпраці з Державним фондом сприяння Молодіжному житловому будівництву. Тепер молодь має змогу придбати сучасне житло на вигідних умовах. Для цього лише варто звернутися у центр продажів ЖК «Перлини Корбутівки» та отримати кваліфіковану консультацію.

На новорічні свята ми даруємо знижки до 500 грн на кв. м при купівлі двокімнатної квартири у житловому комплексі «Перлини Корбутівки».

Ми дякуємо всім нашим партнерам та клієнтам за час, проведений у тісній та плідній співпраці. Голосування за «Народний Бренд 2018» закінчуться 17.12.2018 о 17.00! Якщо ви не встигли підтримати ЖК «Перлини Корбутівки» у номінації «забудовник» https://brand.20.ua/zh, то поспішайте!

Щиро дякуємо за довіру усім нашим клієнтам за те, що обрали саме нас серед різноманіття забудовників Житомирщини.

ЖК «Перлини Корбутівки» – це ваша вдала інвестиція у майбутнє! Телефонуйте (097 811 22 33) або завітайте у центр продажів (за адресою вул. Чуднівська 129Б), а також відвідайте наш сайт http://perlinikorbutivki.com.ua/uk/ .

Перлини Корбутівки – обери свою перлину!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі