Політика

​ВО «Свобода» висуває свого кандидата на посаду голови Чуднівської ОТГ

17 December 2018, 14:13

На Житомирщині готуються до виборів в об’єднані територіальні громади. Зокрема, на посаду голови Чуднівської ОТГ претендує кандидат від націоналістичних сил Сергій Козачок. Свободівець запевняє: не з чуток знає, як зробити громаду успішною, адже сам є вихідцем з цього міста.

«Як людина, яка небайдужа до міста, жителів, не можу стояти осторонь існуючих проблем. Ми маємо за власний кошт утримувати школи, лікарні, культурні заклади. Також дуже багато не вирішених земельних питань, відсутнє нормальне автомобільне сполучення між селами, автобусне сполучення, проблем є багато. Їх всі можна обговорювати, і найголовніше - створити громаду і набрати працівників, які будуть працювати на благо громади», - зауважує кандидат на посаду голови Чуднівської ОТГ Сергій Козачок.


Підтримати однопартійця та обговорити з громадою нагальні питання, проблеми й виклики також приїхали лідери всеукраїнського об’єднання - Олег Тягнибок, Руслан Кошулинський та голова фракції в Житомирській облраді Сидір Кізін. Останні зауважують: збудувати сильну, незалежну державу вдасться лише разом, і не останню роль у цьому відіграє розуміння. Точніше, порозуміння між вищою гілкою влади та влади на місцях, які мають йти єдиним шляхом. Тоді, власне, і вдасться впроваджувати реформи, забезпечити гідне життя, подолати корупцію, трудову міграцію, врешті перемогти ворога та досягнути миру.

«Люди мають взяти в свої руки керування своє громадою. У такий час особливо важлива підтримка. У нас є наш кандидат Сергій Козачок, відома у Чуднові людина. Він є фахівцем, має відповідну економічну освіту. Має команду, має бачення, і ми сьогодні спілкуємось із людьми і ми бачимо, що є підтримка», - каже голова фракції ВО «Свобода» у Житомирській обласній раді Сидір Кізін.

«Сьогодні потрібно пояснювати переваги, негативи, складності, які принесуть ОТГ. Це не є телевізор, який говорить лише про здобутки, а й величезна відповідальність. Адже, окрім надходження в бюджет, є велика видаткова частина. Дуже добре потрібно продумати щодо керівництва ОТГ», - розповідає заступник голови ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.

«Та людина, яка має очолити громаду - має бути відповідальна людина, яка має певну політичну волю, відповідний фах, здатність. Дуже важливо, щоб ця людина була дуже патріотичною. «Свобода» висуває такого кандидата, враховуючи той досвід, що у нас є: міський голова Хмельницького, Тернополя, Івано-Франківська. Незважаючи на кризу, ці міста розвиваються. Вони, звичайно, допоможуть і своїми порадами новообраному свободівцю, міському голові Чуднівської ОТГ. У тому і полягає наш взаємозв’язок, бо «Свобода» - це не просто партія, це родина», - додає лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Опісля серйозних обговорень, на учасників зустрічі чекала концертно-розважальна програма від українського гурту «ЧІП».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Свобода кандидат Чуднівська ОТГ  
Матеріали по темі