Події

На Корбутівці у Житомирі палав будинок на трьох господарів

18 December 2018, 11:19

В одному з провулків у Житомирі горів приватний будинок на трьох господарів.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

«18 грудня, о 04:50, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному приватному житловому будинку на трьох господарів у м. Житомир. Про це рятувальників сповістила власниця помешкання, яке розташоване неподалік. Жінка побачили вогонь, що охопив частину даху однієї з квартир», – інформують у прес-службі. На фото, опублікованих управлінням ДСНС, видно, що пожежа сталася на провулку 1-му Кривому, який неподалік фармацевтичного коледжу в районі Корбутівки.

На місці події бійці ДСНС встановили, що загоряння виникло на даху однієї з квартир будинку – у місці вводу всередину оселі дроту лінії електопередач. Вогонь встиг охопити близько 40 кв. м покрівлі та міг поширитися на всю площу даху.

Зусиллями рятувальників о 05:17 пожежу було локалізовано та о 06:38 – ліквідовано. Вогнем знищено 56 кв. м покрівлі однієї з квартир. Загиблих та травмованих немає. До ліквідації загоряння залучалося 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Попередня причина пожежі – коротке замиканні в електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 13 грудня 2018 року в місті Коростень під час пожежі в багатоповерхівці рятувальники виявили жінку та 4-річного хлопчика: дитина померла в реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі