Події

У Житомирі – дим над приватним сектором, рятувальники кажуть – палять безхатьки (доповнено)

18 December 2018, 14:14

В обідню пору 18 грудня над будинками в районі вулиці Івана Кочерги у Житомирі з’явилися хмари диму.

Про це Житомир.info повідомили читачі та надіслали до редакції фото з місця події.

У прес-службі управління ДСНС України в Житомирській області Житомир.info розповіли, що винуватцями задимленості стали безхатьки.

«Рятувальники виходили на місце події, однак загоряння не гасили. З’ясувалося, що там щось випалюють люди без місця проживання. Загрози поширення полум’я немає», – поінформували у прес-службі управління ДСНС.

Начальник чергового караулу житомирської пожежно-рятувальної частини, котрий був на місці події, розповів Житомир.info, що люди підпалили проводи, аби отримати мідь. «Надійшла інформація про задимлення біля сміттєвих контейнерів у дворі магазину «Мірошка». Виявилося, що там випалювали мідь», – розповів начальник чергового караулу 2 ДПРЧ (м. Житомир) Петро Опанасюк, зазначивши, що загрози розповсюдження вогню не було, однак, як відомо, розводити багаття у межах міста заборонено.

Як повідомляв Житомир.info, 2 грудня 2018 року на Крошні у Житомирі палала господарча будівля, полум’я від якої ледь не перекинулось на будинки поруч. Виявилося, що у сараї часто ночував безхатько, який протоплював стару потріскану піч.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі