Місто

​Учні ще трьох житомирських шкіл безкоштовно навчилися плавати і отримали сертифікати

21 December 2018, 09:31

20 грудня близько 200 учнів житомирських шкіл 14, 22 і 36 отримали у міськраді значки та сертифікати про завершення «Школи плавання».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Протягом жовтня-грудня 2018 року майже 200 учнів 2-6 класів м. Житомира отримували навички з плавання під керівництвом професійних тренерів. Це учні навчальних закладів №14, №22, №36. Всього кожен учень відвідав 8 занять», - інформує міськрада.

20 грудня у сесійній залі міської ради начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук та голова федерації плавання Житомирської області Микола Крук вручили дітям сертифікати про завершення «Школи плавання» та значки.

Навесні 2019 році міська програма навчанню дітей плаванню буде продовжена, - інформує прес-служба. Школярів навчають у ФОК відповідно до міської цільової соціальної програми розвитку галузі фізичної культури і спорту на 2016-2018 роки за кошти міського бюджету.

Нагадаємо, навесні 2018 року такі самі значки і сертифікати отримали учні семи житомирських шкіл.

Як повідомляв Житомир.info, програма з безкоштовних «Уроків плавання» для школярів діє вже третій рік поспіль, на 2018 рік на ці цілі в бюджеті заклали 140 тис. грн.

Фоторепортаж з весняного сезону «уроків плавання» в житомирському ФОК дивіться тут.

Поради мами двох маленьких житомирян Єлисея і Тимофія про те, як навчити дітей плавати і не закинути заняття через місяць, читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: плавання басейн ФОК школяр  
Матеріали по темі