Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області зіткнулись три легковики і вантажівка, 22-річний хлопець помер у лікарні (доповнено)

22 December 2018, 11:43

У с. Броники Новоград-Волинського району Житомирської області, що на трасі Київ – Чоп, зіткнулись кілька автомобілів. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6.15 год. 22 грудня.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«За попередньою інформацією, на автошляху Київ – Чоп відбулося зіткнення трьох легкових автомобілів та вантажівки. Одного з травмованих у ДТП, 22-річного житомирянина, з травмами було доставлено до реанімаційного відділення Новоград-Волинської лікарні. На жаль, за кілька годин чоловік помер», – інформують у поліції.

Нині на місці події працює слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції та патрульні поліцейські. Триває з’ясування всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Станом на 14.00 прес-служба ГУНП в Житомирській області опублікувала подробиці трагічної ДТП.

«На 210 км автошляху Київ-Чоп водій автомобіля «Daewoo Lanos», 22-річний житель м. Житомира, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з напівпричепом з автотягача «IVEKO» під керуванням 43-річного жителя Закарпаття, що стояв на узбіччі. У цей час водій автомобіля «Subaru Forester», 36-річний киянин, що рухався позаду у попутному напрямку, застосував гальмування перед ДТП, унаслідок чого автомобіль «Fiat Linea», під керуванням 38-річного жителя м. Києва, що рухався за ним, зіткнувся з «Subaru» та здійснив наїзд на водія «Daewoo», який знаходився на проїжджій частині дороги», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 21 грудня в місті Коростень BMW в’їхав у Lanos, потім – у стовп, а затим – врізався у паркан водоканалу. В наслідок ДТП водій з травмами був госпіталізований.

Як повідомляв Житомир.info, 22 грудня у Коростені зіткнулись три автомобілі: Volkswagen Crafter, Renault Trafic, Volkswagen LT. Один з автомобілів, Volkswagen Crafter, перекинувся. В результаті ДТП травми отримали троє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі