Місто

Влада хоче дозволити приватизувати перукарню в центрі Житомир шляхом викупу

28 December 2018, 16:15

Влада Житомира хоче дозволити приватизацію приміщення перукарні на вул. Велика Бердичівська, 27а шляхом викупу.

Відповідний проект рішення сесії 28 грудня опублікований на сайті міської ради.

«Приватизувати об’єкт малої приватизації – окреме майно – приміщення перукарні Житомирської міської об’єднаної територіальної громади загальною площею 45,5 кв.м, що розташоване за адресою: м.Житомир, вул. Велика Бердичівська, 27а та перебуває на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №9» Житомирської міської ради шляхом викупу орендарем товариством з обмеженою відповідальністю «Гусар» із зарахуванням вартості невід’ємних поліпшень під час остаточного розрахунку за об’єкт приватизації», - йдеться у проекті рішення.

Відділ по управлінню та приватизації комунального майна міської ради має організувати проведення незалежної оцінки об’єкта малої приватизації та внести на затвердження Житомирською міською радою ціну продажу об’єкта та суму зарахування вартості компенсації орендарю невід’ємних поліпшень під час остаточного розрахунку за об’єкт приватизації.

Нагадаємо, на сесії міської ради 6 вересня 2016 року депутати затвердили перелік об’єктів, які підлягають приватизації у 2016-2017 роках. У переліку було й приміщення перукарні на Великій Бердичівській, 27а, яке дозволили викупити з приміткою «при умові відсутності потреби для розміщення установ та підприємств комунальної власності міста».

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 18 грудня 2018 року депутати дали дозвіл на приватизацію шляхом викупу чотирьох «поліпшених» орендарями приміщень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада приватизацыя перукарня  
Матеріали по темі