Влада

​Депутати дозволили колегам викупити приміщення в центрі Житомира: одному – відразу, іншому – з другого разу

18 December 2018, 15:58

З чотирьох приміщень, які колишні орендарі хочуть приватизувати після здійснення невід’ємних поліпшень, депутати Житомирської міської ради відразу дали дозвіл на викуп лише двох.

Відповідні проекти рішень розглядали на сесії Житомирської міської ради 18 грудня.

Приміщення на вул. Володимирська, 3/1 дозволили викупити голові фракції Радикальної партії Ляшка Олександру Раковичу – власнику мережі магазинів «Полісся-Продукт».

Також не було заперечень й щодо викупу приміщення на вул.Велика Бердичівська, 113, яке хоче приватизути Житомирська міська громадська організація «Християнський центр соціальної реабілітації хворих на наркоманію та алкоголізм «Якір».

А ось щодо двох приміщень на вулиці Київській була пропозиція комісії з питань ЖКГ продати їх на аукціоні.

Перед голосуванням за приватизацію приміщення на вул.Київській, 10 новий депутат міської ради Віталій Кирилюк (Об’єднання «Самопоміч») заявив про конфлікт інтересів. Нагадаємо, громадська організація, яку він очолює, швидко «поліпшила» стару котельню в центрі Житомира і тепер хоче її викупити.

За проект рішення в цілому проголосували лише 20 депутатів – рішення не прийняте. Мер поставив питання на голосування повторно, але й друге голосування було нерезультативним – правка комісії не пройшла, і за рішення в цілому був лише 21 голос при необхідному мінімумі в 22 голоси.

Після цього не набралося голосів і щодо викупу приміщення на вул. Київська, 25, а потім фракція Об’єднання «Самопоміч» попросила перерву.

Після перерви депутати 30 голосами повернулися до голосування за проект рішення про приватизацію шляхом викупу приміщення на Київській, 10, і за проект рішення в цілому вже було 34 депутати.

Також депутати переголосували питання про приватизацію приміщення на вул. Київська, 25 – за проект «в цілому» було 34 голоси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація сесія міськрада  
Матеріали по темі