Влада

Аукціонна комісія назвала стартову ціну з продажу адмінприміщення по Малій Бердичівській у Житомирі

4 January 2019, 13:05

Третього січня 2019 в Житомирській облраді відбулось перше засідання аукціонної комісії з продажу адмінприміщення по вулиці Малій Бердичівській, 23-а.

Про це 3 січня повідомила прес-служба Житомирської облради.

Засідання пройшло під головуванням заступника голови облради Максима Вілівчука.

«У ході засідання члени комісії розробили та погодили умови продажу об’єкта малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області – адмінприміщення у місті Житомирі по вул. М.Бердичівська, 23-а. Умови продажу аукціонна комісія затвердила такі: цільове призначення об’єкту приватизації – використання з метою розміщення адміністративних та офісних приміщень, а покупець зобов’язується використовувати приміщення виключно за цільовим призначенням не менше 5 років», - йдеться у повідомленні.

Стартову ціну об’єкта приватизації встановили на рівні балансової вартості у розмірі 762 425,00 грн (без ПДВ). Аукціон з продажу стартуватиме 5 лютого на майданчику системи ProZorro. Крок аукціону встановлено на рівні 1% стартової ціни у розмірі 7624,25 грн.

Також аукціонна комісія встановила період 28 календарних днів між аукціоном з умовами, аукціоном зі зниженням ціни та аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій з дати опублікування інформаційного повідомлення в ЕТС, - зазначає прес-служба облради.

Нагадаємо, 22 грудня 2018 року в облраді утворили аукціонну комісію для продажу адмінприміщення по Малій Бердичівській, 23-а, яке, за словами голови облради Володимира Ширми, є колишнім гуртожитком між будівлею адмінсуду та приміщеннями облради. Наразі ця адмінбудівля потребує значних коштів для ремонту та подальшого використання.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2018 року на сайті обласної ради публікували проект рішення щодо приватизації адмінприміщення разом із земельною ділянкою по вул. Мала Бердичівська, 23-а. У листопаді 2018 на сайті облради опублікували проект рішення сесії щодо приватизації даного адмінприміщення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада аукціон приватизація адмінприміщення Мала Бердичівська  
Матеріали по темі