Місто

​Продавців житомирського Різдвяного ярмарку просили не спокушати неповнолітніх слабоалкоголкою

4 January 2019, 15:38

Представники ювенальної превенції Житомирської області завітали на Різдвяний ярмарок у Житомирі, аби попередити про наслідки продажу дітям слабоалкогольних напоїв.

Про це 4 січня повідомила прес-служба ювенальної поліції у фейсбук.

«Новорічні та Різдвяні свята продовжуються. В центрі міста - ярмарок, на якому, крім смаколиків, продають слабоалкогольні напої. А це все є спокусою для неповнолітніх. З метою недопущення продажу дітям алкогольних та слабоалкогольних напоїв інспектор ювенальної превенції Житомирського відділу поліції спільно з юним вартовим правопорядку Житомирщини Райковським Владом провели роз"яснювальну роботу з продавцями щодо недопущення продажу дітям слабоалкогольних напоїв та розповіли про відповідальності за таке правопорушення», - поінформувала «дитяча» поліція. Також інспектори відвідали кілька магазинів у центрі Житомира.

Нагадаємо, напередодні Нового року поліцейські задокументували факти продажу дітям алкоголю на Різдвяному ярмарку та ще у двох торговельних закладах Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, рік тому член Житомирського міськвиконкому Віра Гринишина зафіксувала продаж алкоголю на Різдвяному ярмарку. Її неповнолітній доньці тоді з-під поли продали півлітра коньяку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: алкоголь Рідзвяний ярмарок поліція ювенальна превенція  
Матеріали по темі