Влада

Мер Житомира призначив Наталію Чісліну директоркою міського палацу культури

8 January 2019, 10:46

Житомирянка з педагогічною та економічною вищими освітами Наталія Чісліна з 4 січня 2019 року керує міським палацом культури.

Розпорядження Житомирського міського голови Сергія Сухомлина від 3 січня 2019 року про призначення жінки оприлюднили на сайті Житомирської міськради 8 січня.

«Призначити з 04 січня 2019 року Чісліну Наталію Анатоліївну на посаду директора комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради та укласти з нею контракт», - йдеться в документі. Контракт з керівницею уклали на 5 років.

Нагадаємо, 6 грудня 2018 року відбулося перше засідання конкурсної комісії, на якому було вирішено допустити кандидатуру Наталії Чісліної до конкурсу з умовою деталізації перспективного плану розвитку комунального закладу. 10 грудня сайт управління культури міськради повідомив про рішення комісії рекомендувати меру Житомира укласти контракт на один рік з конкурсанткою Наталією Чісліною.

Як повідомляв Житомир.info, 37-річна директорка народилася в селі Білилівка Ружинського району Житомирської області. Закінчила школу з «золотою» медаллю, має дві вищі освіти – педагогічну та економічну. Працювала журналістом, економістом, комерційним директором фірми, була підприємцем - організовувала урочисту виписку новонароджених. У 2017 році працювала в комунальній установі «Житомирське вище професійне училище-інтернат». Останнім часом професійно зайнялася бігом, бере участь у забігах та марафонах по Україні і за кордоном.

Це був другий конкурс на посаду директора Житомирського палацу культури: 24 жовтня 2018 комісія відмовила єдиному претендентові на цю посаду Юрію Дубовенку через відсутність стратегії розвитку комунального закладу. 26 жовтня 2018 року мер Житомира звільнив попереднього директора Володимира Кругляка, а 30 жовтня призначив Наталію Маркеєву виконувачкою обов’язків керівника закладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чісліна палац культури директор  
Матеріали по темі