Місто

Для житомирського кладовища вдруге спробують купити 1500 хрестів: на попередньому тендері не вистачило учасників

9 January 2019, 16:10

Житомирський спецкомбінат комунально-побутового обслуговування вдруге оголосив тендер на придбання 1500 металевих хрестів для могил, бо перший аукціон не відбувся через недостатню кількість учасників.

На участь у відкритих торгах, які мали відбутися 30 грудня 2018 року, надійшла лише одна пропозиція від ФОП Коломієць П.О., який пропонував виконати замовлення за 360 тис. грн., тобто 240 грн за один металевий хрест.

Тож замовнику довелось визнати тендер таким, що не відбувся, і вже наступного дня оголосити новий. Наступний аукціон заплановано провести 16 січня 2019 року.

У роз'ясненні до предмета закупівлі зазначається, що закуповуються «хрести – цвинтарні намогильні споруди призначені для встановлення на могилах померлих громадян на кладовищах міста… Вони мають відповідати вимогам чинного законодавства із захисту довкілля, основним вимогам держполітики в галузі захисту довкілля та вимогам чинного природоохоронного законодавства під час його належної експлуатації. Виріб повинен бути виготовлений з металевої труби, бажано, з антикорозійних матеріалів, і мати акуратне зварювання».

Відповідаючи на запитання щодо плану поставки, замовник уточнив, що конкретна кількість товару буде вказуватися в заявках - орієнтовно по 30 штук в тиждень, прогноз на місяць становить 130 шт. в залежності від обсягів збуту.

Попередній договір на поставку металевих хрестів був укладений за результатом проведеного аукціону з ФОП Коломієць П.О. у квітні минулого року і діяв він до 31 грудня 2018 року. Тоді КП «СККПО» придбало 1200 хрестів за 268 тис. грн.

Нагадаємо, у 2015 році у цього ж підприємця Коломійця Петра Олександровича житомирський спецкомбінат придбав 1400 хрестів та 100 надгробників, усього на 278 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, за даними КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування», на балансі підприємства перебуває одне діюче - Корбутівське кладовище та 10 закритих кладовищ Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кладовище могила хрест СККПО тендер  
Матеріали по темі