Місто

​Старий Новий рік з українським «Спотикачем» та грузинським «Генацвалє» на Різдвяному ярмарку в Житомирі

11 January 2019, 09:40

Ресторації «Спотикач» та «Генацвалє» люб’язно запрошують житомирян і гостей міста ситно та весело відсвяткувати Старий Новий рік на Різдвяному ярмарку, що в центрі міста.

Український «Спотикач» пригостить вас смачним та ароматним гриль-меню: єгерськими, подільськими, гуцульськими та бандерівськими ковбасками, які смажаться тут же, на грилі. До них смакуватиме картопелька-бараболька з копченим салом чи по-селянськи, а також різноманітні різносоли: домашні огірочки, квашена капуста та зелені помідори.

А зігрітися на морозі можна гарячим чаєм, кавою, або ж найсмачнішим ароматним глінтвейном, чи незрівнянною медовухою від «Спотикача».

Ресторація традиційної грузинської кухні «Генацвалє» неодмінно вразить вас особливими та дуже смачними стравами з м’яса на відкритому вогні. Соковитий шашлик, запашні реберця чи пряний кебаб подарують неймовірне задоволення. Серед інших традиційних грузинських страв радимо спробувати суп-харчо та найсмачніші хачапурі.

Ресторації працюють на майдані Корольова у Житомирі з 12 години дня і до останнього відвідувача.

Нагадаємо, 13 січня на майдані Корольова житомиряни святкуватимуть Старий Новий рік. Також тут відбудеться перший у Житомирі фольклорний фестиваль «Маланка-фест».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Спотикач Генацвалє ярмарок Новий рік фестиваль  
Матеріали по темі