Влада

​Марія Місюрова відмовилась від посади директора житомирської лікарні, міськрада оголосила новий конкурс

17 January 2019, 16:47

Житомирська міська рада оголосила повторний конкурс на зайняття посади директора КП «Дитяча лікарня ім. В.Й.Башек».

Відповідне оголошення 17 січня 2019 року опублікували на сайті Житомирської мерії.

«У зв’язку з рішенням переможця конкурсу Місюрової М.О. залишитись на посаді начальника управління охорони здоров’я міської ради та відмовитись від зайняття посади директора комунального підприємства «Дитяча лікарня імені В.Й. Башека» Житомирської міської ради, що узгоджене з міським головою Сухомлиним С.І., оголошується повторний конкурс на зайняття посади директора зазначеного комунального підприємства», - йдеться в оголошенні.

В оголошенні зазначається, що претенденти на посаду мають подати пакет документів з конкурсною пропозицією плану розвитку закладу на наступні три роки до управління охорони здоров’я Житомирської міськради до 31 січня.

Вимоги до претендентів:

  • Вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «організація і управління охороною здоров’я».
  • Як правило стаж роботи на керівних посадах 5 років.

Умови оплати праці директора підприємства визначаються відповідно до чинного законодавства, контракт укладається строком на три – п’ять років.

Нагадаємо, 27 листопада 2018 року Житомирська міська рада оголосила конкурси на посади керівників трьох лікарень: №1, №2 та дитячої лікарні ім. В.Й. Башек.

11 січня 2019 року конкурсна комісія рекомендувала Місюрову Марію Олександрівну на посаду директора комунального підприємства «Дитяча лікарня ім. В.Й. Башек» Житомирської міської ради та доручила управлінню охорони здоров’я підготувати відповідне клопотання міському голові про призначення.

15 січня в коментарі Житомир.info мер Житомира Сергій Сухомлин розповів, що бажає бачити Марію Місюрову на нинішній посаді – начальника управління охорони здоров’я.

Як повідомляв Житомир.info, викладачка Житомирського інституту медсестринства, екс-директор МДЦ «Эксперт-Житомир» Марія Місюрова очолила управління охорони здоров’я 1 червня 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Місюрова дитяча лікарня конкурс УОЗ  
Матеріали по темі