Події

​У Житомирській області зіштовхнулись бус і «Газель»: постраждали двоє чоловіків

25 January 2019, 12:56

24 січня поблизу Бердичева трапилась ДТП, в якій постраждали двоє чоловіків.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 січня близько 10.00 на автошляху Житомир – Могилів-Подільський, поблизу с. Осикове Бердичівського району. Травми отримали водій та пасажир вантажівки», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля ГАЗ-3302, 25-річний житель Житомирського району, рухаючись у напрямку обласного центру, розпочав маневр повороту та вчинив зіткнення з автомобілем «Opel Movano» під керуванням 24-річного бердичівлянина.

У результаті ДТП травми отримали водій автомобіля ГАЗ та його пасажир, 55-річний житомирянин. Обох доставили до Бердичівської міськлікарні.

Нині поліцейські з’ясовують всі обставини події.

Нагадаємо, о 15.00 24 січня поблизу села Болярка Житомирського району Mitsubishi Lancer з жителями міста Дніпро врізався у відбійних та перекинувся. В результаті аварії загинула 67-річна жінка, ще одна пасажирка та двоє маленьких дітей отримали травми та потрапили до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 січня на коростишівській об’їзній траси Київ-Чоп автомобіль Nissan врізався у колесовідбійник. В результаті аварії постраждала жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція ГУНП Бердичів  
Матеріали по темі