Влада

Директор житомирського КП «УАШ» написав заяву на звільнення, каже – через особисті причини

28 January 2019, 12:20

Мер Житомира розпорядився звільнити з 31 січня начальника КП «УАШ» Сергія Янушевича за угодою сторін.

Розпорядження «Про звільнення Янушевича С.М.» міський голова Житомира підписав 25 січня 2019 року.

«Розглянувши заяву Янушевича С.М. про звільнення з займаної посади, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: Звільнити 31 січня 2019 року Янушевича Сергія Миколайовича, начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради з займаної посади за угодою сторін, пункт 1 статті 36 Кодексу законів про працю України та припинити з ним контракт», - йдеться у розпорядженні.

28 січня у коментарі Житомир.info Сергій Янушевич сказав, що через особисті причини вирішив звільнитися із займаної посади.

«Дійсно, це правда. Поки що я планую відпочити. Два роки виснажливої роботи – це важко. Це особисті причини, з Сергієм Івановичем (Сухомлиним) ми це погодили, і тому я написав заяву за згодою сторін», - розповів Сергія Янушевич.

Як повідомляв Житомир.info, Сергій Янушевич був призначений на посаду начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» з 17 березня 2017 року. Контракт з ним укладався на термін до 16 березня 2018 року. Розпорядженням мера від 15 березня 2018 року контракт з Сергієм Янушевичем було продовжено. За 2017 рік Сергій Янушевич заробив 98 тисяч 526 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Янушевич розпорядження звільнення КП "УАШ"  
Матеріали по темі