ДОПОМОГА

Житомирські благодійники розпочали проект «Доступна реабілітація»

30 January 2019, 09:45

Благодійна організація «Український фонд благодійництва» розпочала у Житомирі проект «Доступна реабілітація».

Про це 29 січня повідомила голова правління БО «Український фонд благодійництва» Леся Морозова.

«Мета: охопити більшу кількість мало забезпечених людей реабілітаційним обладнанням для людей з вадами. При поліклініках малозахищені верстви населення будуть мати змогу взяти на прокат безкоштовно костилі, ролятори, інвалідні візки, палички, коліноупори а також будуть видаватися засоби для полегшення ходьби ( еластичні бинти та еластичні гольфи). Ми щиро дякуємо всі фонди які долучились до цього проекту», - написала Леся Морозова.

В коментарі Житомир.info вона повідомила, що інформацію про те, де можна отримати реабілітаційне обладнання, буде розміщення в реєстратурі житомирських поліклінік.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2018 року лікарні Житомира отримали від «Українського фонду благодійництва» партію ліків та дефібрилятори. На початку листопада фонд привіз допомогу медзакладам Житомира та області: підлокітні милиці, спеціальні манекени для транспортування постраждалих, термопледи, медична форма для працівників, а також хірургічне приладдя, калоприймачі та інший інструментарій і медичні матеріали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Український фонд благодійництва поліклініка Морозова  
Матеріали по темі