Події

У Новограді-Волинському на порозі палаючого будинку застрелився пенсіонер. Подробиці трагедії

30 January 2019, 10:10

У Новограді-Волинському пенсіонер підпалив хату і застрелився на очах у людей. Чоловік кілька років боровся з тяжким онкологічним захворюванням. Після операції у Рівненському онкодиспансері приймав хіміотерапію. На лікування та поїздки у сусідню область в лікарню бракувало пенсії, тому і брав кредити. Сусіди певні - до фатального кроку його підштовхнули колектори.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Сусіди відзняли відео, як на сходах свого будинку сидить чоловік, його хата палає, але підійти до неї не можливо, бо господар погрожує зброєю.

«Я думаю, може він не бачить, що тут горить, підійшла з іншої сторони, а він на мене – рушницю. Злякалася, думала в спину вистрелить», - каже пані Розалія.

Сусіди викликали рятувальників, але і їх чоловік зупинив пострілом.

«Він просто вистрелив перед собою, в землю. Тобто, показав, що у його обріз заряджений. Він, мабуть, мав свою думку, приставив до горла (рушницю, - уточ), і вкоротив собі віку», - розповів заступник керівника пожежної рятувальної частини Андрій Наумець.

Подробиці дивіться в сюжеті


Як повідомляв Житомир.info, 25 січня 2019 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області сталася пожежа в приватному будинку. Власник палаючої будівлі спершу, погрожуючи рушницею, не підпускав до будинку рятувальників, які приїхали на пожежу, а потім застрелився сам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський пенсіонер пожежа самогубство  
Матеріали по темі