Події

​Правоохоронці знову навідалися до сільського «Лас-Вегаса» в Житомирській області: вилучили монітори й гроші

2 February 2019, 10:13

Гральний бізнес добрався до сіл Житомирської області.

Про це 1 лютого Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У селі Старий Любар Любарського району у нелегальному закладі під час обшуку вилучили 11 комплектів комп’ютерної техніки. Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 КК України встановлено, що у с. Старий Любар, у приміщенні на вул. Івана Мазепи, організовано нелегальний гральний заклад. 30 січня під процесуальним керівництвом Бердичівської місцевої прокуратури слідчі Любарського відділення поліції провели санкціонований обшук у приміщенні, де ділки налагодили незаконний гральний бізнес», - поінформувала прокуратура.

За результатами обшуку виявлено та вилучено 11 системних блоків, 11 моніторів, флеш-накопичувачі та грошові кошти на суму понад 3 тис. грн, які використовувались для протиправної діяльності.

Готується клопотання до слідчого судді щодо накладення арешту на вилучене майно, встановлюються особи, причетні до організації забороненого грального бізнесу, а також право власності на приміщення. Досудове розслідування проводить Любарське відділення поліції, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 січня цього року слідчі вже обшукували два гральні заклади в селі Старий Любар. Тоді вилучили 7 системних блоків, 16 моніторів, відеореєстратор та гральні столи.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2018 перевіряли гральні заклади та вилучали техніку в Андрушівці та Ружині.

Житомир.info

Фото прокуратури:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний заклад казино прокуратура  
Матеріали по темі