Влада

​Мер Житомира пропонує створити робочу групу, яка розбереться з питанням ділянки біля стадіону «Спартак»

7 February 2019, 12:06

З питанням використання земельної ділянки біля стадіону «Спартак» буде розбиратися робоча група.

Таку пропозицію на сесії 7 лютого озвучив мер Житомира Сергій Сухомлин.

Перед цим депутат від Об’єднання «Самопоміч» Валерій Шевчук, який керує дитячо-юнацькою спортивною школою з футболу «Полісся» вимагав проведення внутрішнього розслідування.

«Працівники поліції хотіли скласти протокол на директора ДЮСШ №2 за те, що вона заблокувала вантажівки. Я прошу вас, Сергій Іванович, провести внутрішнє розслідування, чому особи з земельного департаменту та юридичного не виконали рішення сесії, чому вони «не помітили», що 5 соток віддаються під будівництво будинку, який не має бути там. Для чого ми приймаємо рішення, якщо простий забудовник може через суд змінити ситуацію? Треба повернути цю земельну ділянку примусово чи через суд», - сказав Валерій Шевчук.

Мер запропонував йому очолити депутатську робочу групу.

«Я пропоную розглянути це питання в «Різному», створити робочу групу з представниками від кожної фракції, яку очолить Валерій Шевчук», - наголосив Сергій Сухомлин.

Депутат від ВО «Батьківщина» Геннадій Забродський підтримав свого колегу-депутата і розповів, що до нього приходив орендар земельної ділянки.

«Вчора до мене вранці завітав цей пан Литвиненко, на дружину якого оформлена ця земельна ділянка. Він мені розказував, що я маю сидіти тихо і не піднімати це питання, я його виставив з кабінету, бо коли питання стосується дітей, то ми маємо дбати про дітей і вирішувати це питання», - повідомив Геннадій Забродський.

Нагадаємо, 5 лютого на територію Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 поруч зі стадіоном «Спартак» заїхала вантажівка з будівельними матеріалами. Через територію школи вона прямувала на сусідню ділянку, Хлібну 22-б. На сесії міської ради 18 грудня 2018 року депутати проголосували за розірвання договору на оренду за цією адресою, однак орендар продовжує будівельні роботи.

На сесії 18 грудня 2018 року депутати підтримали рішення про припинення права користування ФОП Литвиненко В.В. земельною ділянкою на вул.Хлібна, 22-б біля стадіону «Спартак».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон "Спартак" Сухомлин ДЮСШ №2  
Матеріали по темі