Влада

​Житомирська облрада передумала продавати будівлю колишнього гуртожитку на Малій Бердичівській

7 February 2019, 16:03

7 лютого на сесії Житомирської облради депутати відмінили своє рішення, прийняте на попередній сесії, 18 грудня 2018 року, про приватизацію адміністративного приміщення за адресою Мала Бердичівська, 23-а.

Дане додаткове рішення до порядку денного сесії Житомирської облради запропонував внести голова облради Володимир Ширма.

«Учора відбувся аукціон по продажу даного приміщення, але жодної пропозиції не надійшло. Якщо ми рішення про приватизацію сьогодні не відмінимо, то його продадуть на 50% дешевше. Тому пропоную внести до порядку денного додаткове питання про відміну рішення облради про приватизацію приміщення по Малій Бердичівській, 23-а», - зазначив Володимир Ширма.

Під час розгляду цього питання депутати проголосували за відміну рішення облради від 18 грудня 2018 року, яким дозволяли приватизувати вказане приміщення.

Нагадаємо, у листопаді 2018 на сайті Житомирської облради опублікували проект рішення сесії щодо приватизації адмінприміщення по вулиці Мала Бердичівська, 23а. На сесії 18 грудня 2018 року облрада проголосувала «за» дане рішення і 22 грудня утворили аукціонну комісію для продажу адмінбудівлі.

На початку січня 2019 року стала відома стартова ціна з продажу приміщення на Малій Бердичівській: встановили її на рівні балансової вартості – 762 тис. 425 грн.

Як повідомляв Житомир.info, приміщення на Малій Бердичівській, 23-а, за словами голови облради Володимира Ширми, є колишнім гуртожитком і знаходиться між будівлею адмінсуду та приміщеннями облради. Наразі ця будівля потребує значних коштів для ремонту та подальшого використання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аукціон рішення. сесія приватизація облрада М.Бердичівська адмінбудівля  
Матеріали по темі