Події

У ванній кімнаті бердичівлянин виявив тіла сина та невістки

11 February 2019, 10:20

10 лютого у Бердичеві у власному будинку родичі виявили тіла чоловіка та дружини. Поліцейські, що прибули до місця події, провели огляд та зафіксували ознаки отруєння чадним газом. З’ясування усіх обставин триває у рамках кримінального провадження.

Про це 11 лютого Житомир.info розповіли у прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Житель Бердичева звернувся увечері до поліції через стурбованість про відсутність зв’язку з 35-річним сином та його 36-річною дружиною. До місця проживання останнього разом із заявником прибули і поліцейські. Близько 21.30 чоловік через вікно заліз до будинку сина та виявив його і невістку у ванній кімнаті без ознак життя. Під час огляду місця події було зафіксовано наявність у приміщенні запаху чадного газу. На тілах загиблих також були наявні характерні сліди отруєння ним. Інших видимих тілесних ушкоджень не виявлено. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті подружжя. Тривають інші слідчо-розшукові заходи для з’ясування усіх обставин події», - розповіли у поліції.

Також у ході огляду зафіксовано, що у будинку, у ванній кімнаті, розташоване газове обладнання.

Зранку, 11 лютого, у соцмережі Facebook рідні та близькі сімейної пари опублікували фото та пишуть слова співчуття з приводу загибелі бердичівлян.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 5 березня 2018 року до поліції надійшло повідомлення про виявлення в одній з квартир Бердичева тіл 8 людей, серед яких двоє маленьких дітей. Під час брифінгу 6 березня начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко розповів, що у будинку, де загинули люди, працювало пічне опалення, а у квартирі була розпечена груба.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів отруєння газ  
Матеріали по темі