Місто

​Чи святкуватимуть житомиряни День закоханих та що даруватимуть. Опитування

11 February 2019, 16:15

Червоні сердечка заполонили прилавки та вітрини магазинів у Житомирі: листівки у формі сердечок, м’які іграшки, сувеніри. І це не дивно, адже попереду День святого Валентина, або ж як іще кажуть - День усіх закоханих. В переддень свята цікавимось у житомирян, чи збираються вони відзначати День Святого Валентина та що і кому планують дарувати.

«Звичайно, це свято. Тому що можна любити не тільки іншу людину, а й весь світ. Можна любити шоколад, природу, своє місто - Житомир. Тому – звичайно, ми святкуємо, навіть якщо не маємо другої половинки. Показати свою любов друзям можна навіть маленьким сердечком, шоколадкою, чимось приємним, що нагадує нам про те, що любов - вона є у кожному. Я хочу побажати усім своїм друзям, щоб вони цю любов у собі берегли і дарували іншим людям», - каже Марина.


«Я особисто, мабуть, святкувати не буду, але для когось це свято. Тому що половинки є, кохані люди є, і якесь має бути свято у такому випадку для таких людей», - відповідає Тетяна.

«Свято гарне. Той, хто його святкував, нехай святкує. Хто не святкує, нехай дивиться на традиції і щось для себе хороше бере. Я, на жаль, зараз один, так би мовити без другої половинки, але, надіюсь, буду святкувати у майбутньому», - говорить Євгеній.

«Святкую з дружиною, дарую свою любов, квіти, цукерки», - ділиться Олександр.

«Дарую валентинки. Також своїм друзям дарую маленькі подаруночки. Свято є, і воно у наших серцях», - додає Анастасія.

«Святкуємо, у мене дружина Валентина, тому так. Квіти, любов (дарую)», - коментує Ігор.

«Так, приємно зробити коханій людині подарунок, нехай він буде навіть недорогий, але приємний та неочікуваний для коханої людини. Люблю свою Оксанку», - зізнається Влад.

Фоторепортаж про те, чим заповнені вітрини житомирських магазинів напередодні Дня закоханих, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: день Валентина День закоханих свято  
Матеріали по темі