Політика

​Народний депутат Олександра Кужель у Житомирі поспілкувалася з місцевими виборцями

13 February 2019, 10:19

Народний депутат України Олександра Кужель 12 лютого під час робочого візиту до Житомира поспілкувалася із місцевими виборцями. На зустрічі депутат розповіла про плани та політику партії ВО «Батьківщина» та відповіла на численні запитання присутніх. Зокрема, говорили про реформи, які відбуваються в України, розвиток малого та середнього бізнесу, боротьбу з корупцією та майбутні вибори. Не оминули також питання стосовно тарифів на газ та електроенергію.

«Перше питання, яке нас всіх турбує - це питання комунальних платежів, тому що є відчуття страху, що я їх не сплачу. Я розумію, що якість газу така, що чайник у два рази довше кипить. Ви чули, що Тимошенко сказала, що відразу ліквідує, як прийде до влади, «Нафтогаз». Ми ні одного голосу не дали та не дамо ні за ринок електроенергії, ні за ринок газу», – говорить народний депутат України Олександра Кужель.


Стосовно того, як все-таки вирішити воєнний конфлікт, депутат відповіла: війну потрібно закінчити мирним шляхом.

«У нас працює зараз військовий комітет, ми ведемо серйозні роботи, і по кадровому підбору, і по всьому іншому. Але війну потрібно закінчувати договором про міру відновлення наших кордонів. Але навіть коли ми відновимо наші кордони, ви побачите, спілкування з Донецькою та Луганською областями буде закритим. Буде жорстокий контроль мінімум на три роки. І ми готуємо вже законопроект, ціла наша група готує, що можна зробити та як відновлювати цю територію», – говорить народний депутат.

Наостанок Олександра Кужель запевнила, що відчути якісні зміни в країні можливо за 100 перших днів президентства.

«Чому Тимошенко на з'їзді сказала: я беру 100 днів, а якщо ви не відчуєте зміни, то я піду з посади? Чому ми знаємо, що за 100 днів все можна зробити? Тому що якщо зверху не беруть, то знизу відразу розуміють. Вона знає, як відновити тариф, ми це зразу відчули. Також вона знає, як зупинити цю корупцію», – запевняє Олександра Кужель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кужель Батьківщина вибори  
Матеріали по темі