Влада

На черговому засіданні Житомирський виконком знову заслухає інформацію щодо фестивалю «Крила»

15 February 2019, 16:01

Чергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради відбудеться 20 лютого 2019 року. Розпочнеться воно о 10.00 год.

Відповідне повідомлення опубліковане на сайті Житомирської міськради.

У порядку денному – 42 питання. Зокрема, члени виконкому планують розглянути питання «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей Житомирської міської об’єднаної територіальної громади у 2019 році», затвердити фінплани двох комунальних підприємств та проголосувати низку «дитячих» питань.

Окрім розгляду питань порядку денного, виконком заслухає інформація на виконання протокольного доручення щодо проведення благодійного розважально-музичного фестивалю «Крила».

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня 2018 року на черговому засіданні виконкому Житомирської міськради говорили про фестиваль «Крила», який пройшов у травні 2018 року, та кошти, зібрані і витрачені на його проведення. Звітувати перед членами виконкому прийшов організатор фесту - Максим Козловець. Однак звіт останнього обурив членів виконкому. Тож вони проголосували за створення робочої групи, яка, мала вивчити фінансові звіти, чеки, документи. Відзвітувати щодо результатів перевірки робоча група мала у січні 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Козловець Таргонський фестиваль  
Матеріали по темі