Події

Суд обрав запобіжні заходи трьом житомирянам, які виготовляли та продавали наркотики

16 February 2019, 10:42

У Житомирі двом чоловікам та жінці, підозрюваним у збуті психотропних речовин, обрано запобіжні заходи: одного взято під варту, двоє інших перебуватимуть під цілодобовим домашнім арештом.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У п’ятницю, 15 лютого 2019 року, розглянуті клопотання про обрання запобіжного заходу трьом особам, підозрюваним у незаконному виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті психотропних речовин, за ч. 2 ст. 307 КК України. Ухвалами Корольовського районного суду м. Житомира одному фігуранту справи обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення грошової застави у розмірі 96 тис грн, двом іншим, у тому числі жінці – цілодобовий домашній арешт», – інформує прокуратура.

У прес-службі зазначають: з огляду на тяжкість скоєних групою осіб злочинів, прокуратура Житомирської області і надалі наполягатиме на обранні запобіжного заходу у виді тримання під вартою усім трьом підозрюваним. Наразі прокуратурою області готуються апеляційні скарги стосовно двох осіб, яким обрано цілодобовий домашній арешт.

Як повідомляв Житомир.info, 13 лютого 2019 року слідчі та працівники підрозділу протидії наркозлочинності обласного главку поліції затримали відразу після продажу наркотиків трьох житомирян. Встановлено, що двоє чоловіків та жінка займалися виготовленням та розповсюдженням амфетаміну. Під час подальших обшуків було також вилучено порошок, пігулки, електронні ваги, інгредієнти та інші свідчення їх протиправної діяльності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотики наркоторговець наркоділок амфетамін  
Матеріали по темі