Місто

Мережа кафе швидкого харчування «Час поїсти» відзначила своє десятиліття

18 February 2019, 16:15

Мережа кафе швидкого харчування «Час поїсти» 15 лютого відзначила своє десятиліття від дня відкриття першого закладу. З цієї нагоди для працівників мережі влаштували справжнє свято зі шоу-програмою, подарунками, фотозоною, вишуканим фуршетом та живою музикою.

За ці роки у закладах «Час поїсти» змінилося багато: від зовнішнього вигляду до асортименту у меню, також кафе з'явилися і у інших містах України.


«Змінився сам час, світ став іншим, а «Час Поїсти» залишився таким ж якісним, надійним та щоденним супутником наших клієнтів. У нас широкий асортимент і він постійно поновлюється. Наша група спеціалістів щодня працює над створенням нових страв для того, щоб клієнт відчував це, щоразу куштував щось нове та цікаве. Наприклад, у нас з'явилася лінія преміум піци, також десерти щоразу нові, більш сучасні», – розповідає фінансовий директор «Час Поїсти» Роман Іващишин.

«В час поїсти я вже вісім років, люблю його безмежно. Сьогоднішня подія - це результат праці багатьох людей, результат нашого успіху. Ось сьогодні ми приїхали підтримати нашу альма-матер, житомирян, адже сьогодні їм десять років. Ми їх вітаємо, любимо і приїхали, аби привітати», – говорить директор Львівської філії «Час Поїсти» Ольга Паращич.

Секретом успіху працівники закладів час поїсти називають дружній колектив та смачні страви.

«Час поїсти - це моє життя. Створювався цей проект абсолютно для всіх. В це кафе можуть прийти, як і молодь, яка дуже любить нашу піцу, так і робітники бізнес-центрів, які можуть за невелику ціну поїсти. Також люди похилого віку, які теж до нас можуть прийти і знайти своє улюблене блюдо. Адже у нас дуже великий асортимент і ми задовольняємо будь-які кулінарні бажання», – каже керівник мережі «Час Поїсти» Леонора Сметаніна.

«Працюємо півроку. Це для мене по-перше, заробіток. Я також знайшла нових друзів, багато нових знайомств, ми знаємо багато людей і приємно обслуговувати гостей нашого закладу», – зауважує Марина Бондарчук, яка працює касиром у одному із закладів «Час Поїсти».

«Працюю десять років вже, з початку відкриття. Дуже все подобається, дружній колектив, гарна атмосфера. У майбутньому бачу лише розширення та відкриття нових точок по всій Україні, щоб ми були не лише у Львові, Чернівцях, щоб ми були не лише у таких великих містах, щоб ми мали ще більше перспектив, можливості. Головне мати бажання, а все інше прийде з часом», – додає завідувач виробництвом «Час Поїсти» Світлана Осадчук.

Святковий концерт почали з привітань засновника мережі «Час Поїсти» Олександра Онищука, який рівно десять років тому відкрив перший заклад у Житомирі.

«В першу чергу, я б хотів всіх вас привітати з десятиліттям! Ми пройшли десять років і здається нещодавно була ідея створити таке кафе у нас в Житомирі, якого не було, ні у місті, ні у нас в області і бути кращими. У нас це вийшло, дякуючи згуртованій команді. Наступного разу ми з вами зберемося на 15 років і я хотів би, аби цей зал був повний, щоб всі ті, хто сьогодні присутній були з нами і у майбутньому, і щоб також у нас були нові колективи», – сказав засновник мережі «Час Поїсти» Олександр Онищук.

Наостанок присутнім презентували фільм присвячений мережі кафе «Час Поїсти» про тонкощі роботи та великий, дружній колектив.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі