Влада

Уряд обіцяє виділити 25 млн грн на закупівлю квартир для родин Героїв Небесної сотні

20 February 2019, 13:26

Кабінет міністрів на засіданні 20 лютого схвалив черговий пакет рішень, направлених на підтримку та соціальну допомогу родинам Героїв Небесної Сотні: вони стосуються, серед іншого, заходів психологічної реабілітації та забезпечення житлом родин Героїв.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

«Ми у постійному діалозі з громадськими організаціями. Ми пам’ятаємо, що маємо забезпечити підтримкою родини. Минулого року всі виплати, які були визначені, ми 100% виплатили. Ми мали це зробити. Треба зараз підсилювати напрямки і соціальної реабілітації, і інші. Ми виділяємо 25 млн на закупівлю квартир для родин Героїв. Вони самі визначать, де і за якою ціною купувати. Для нас це важливо, і будемо у постійному діалозі – не під дати. В цьому є людське ставлення до подвигу людей», - прокоментував рішення прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Нагадаємо, чотири Герої Небесної Сотні – уродженці Житомирської області: Яків Зайко, Олександр Балюк, Сергій Кемський, Віктор Прохорчук. В листопаді 2014 року всі вони отримали звання «Герой України».

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого 2019 року на майдані імені С.П. Корольова в Житомирі відбудеться Віче пам’яті до Дня героїв Небесної сотні. Хронологію подій, які відбувалися у Житомирі 18-20 лютого 2014 року дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ Небесна Сотня житло Гройсман  
Матеріали по темі