Влада

Під час брифінгу в ОДА творча інтелігенція Житомирської області закликала підтримати реформи Порошенка

21 February 2019, 16:52

У прес-центрі Житомирської облдержадміністрації 21 лютого відбувся брифінг творчої інтелігенції області. На ньому начальник управління культури та туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва разом із сімома місцевими діячами культури закликали приєднатися до їхнього звернення. У ньому йдеться про підтримку реформ нинішнього президента України Петра Порошенка.


«Почнемо зі звернення. Ми, представники творчої інтелігенції Житомирщини, звертаємось до національно свідомих, патріотично налаштованих українців, від яких залежить духовна, територіальна та економічна незалежність нашої України. Настав час скласти іспит на національну зрілість і дати відповідь на питання, яке у всі часи, у всі віки було актуальним: хто ми є, куди йдемо. Отож тримаймо руку на пульсі держави. Аби президентські вибори довели самодостатність нації в найкритичніші хвилини. Невже марним виявився шлях європейського вибору, мобілізації нації у зв’язку з агресією Путіна на сході, регенерація армії, прагнення убезпечити себе в НАТО, найуспішніша реформа децентралізації, щойно прийнятий Закон про нову українську школу, наша духовна незалежність – Томос, угода про асоціацію – безвіз. Це далеко не всі реальні справи останніх часів. А попереду ще багато справ. Не даймо себе ошукати. Історія дає нам шанс, не втратьмо його, щоб не стало боляче ні нам, ні нашим дітям, ні внукам. Своїми неложними вустами ми, інтелігенція, сказали правду, бо ми за нерозмежовану навіки від моря до моря, нашу слов'янську землю», – зачитала звернення начальник управління культури та туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва.

«Власне, це звернення і стало прикладом для того, аби ми сьогодні зібрали вас і під цим зверненням у нас більш ніж 300 підписів, і ми закликаємо приєднатися всіх, хто бажає до власне нашого звернення», – додала вона.

Нагадаємо, 13 лютого голови ОТГ Житомирської області підписалися в підтримку президента Порошенка.

Як повідомляв Житомир.info, Тетяна Парфентієва – рідна сестра дружини віце-прем’єр-міністра Людмили Зубко, депутат Житомирської районної ради від Блоку Петра Порошенка з жовтня 2017 року керує управлінням культури та туризму ОДА: спочатку була в.о., а з 7 вересня 2018 року призначена на посаду начальника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Парфентієва інтелігенція звернення реформа президент  
Матеріали по темі