Події

​Житомирські прикордонники впіймали молдованку, яка намагалася потрапити в Білорусь, обійшовши пункт пропуску

23 February 2019, 10:08

22 лютого у Житомирській області на кордоні з Білоруссю прикордонники затримали жінку, яка намагалась потрапити до сусідньої держави, оминувши пункти пропуску.

Про це Житомир.info 23 лютого повідомили в прес-службі Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Держприкордонної служби України.

«22 лютого в безпосередній близькості до кордону з Білоруссю прикордонники відділу «Овруч» Житомирського загону затримали особу, яка, ігноруючи заборонні та інформаційні покажчики, намагалась його порушити. Порушником кордону виявилась громадянка Республіки Молдова, 1990 року народження», - повідомили прикордонники.

Як згодом з’ясувалось, жінка встановленим порядком перетнула кордон на вихід з України в пункті пропуску «Виступовичі». Проте, суміжною стороною була повернута в зворотному напрямку. Потрапивши законним шляхом на територію України, іноземка вирішила обійти пункт пропуску та вирушила в напрямку кордону, де і була затримана прикордонним нарядом.

«Наразі особу притягнуто до відповідальності за порушення ст. 2041 КУпАП (Незаконне перетинання, або спроба незаконного перетинання державного кордону України) та Овруцьким районним судом накладено штраф в розмірі 3400 гривен. Жінку примусово повернули до країни походження та заборонили на 3 роки в’їзд на територію України», - йдеться у повідомленні прес-служби Житомирського прикордонного загону.

Нагадаємо, 31 січня 2019 року в Житомирській області на кордоні з Білоруссю затримали злочинця з Молдови, якого розшукували в Чехії за вчинення ряду кримінальних правопорушень.

Як повідомляв Житомир.info, 30 серпня 2018 року житомирські прикордонники затримали втікача з виправної колонії, який йшов до Росії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держприкордонслужба Молдова Білорусь кордон пункт пропуску Виступовичі  
Матеріали по темі