Влада

Мер Житомира звільнив директора ще одного ліквідованого ЖЕКу, який має власну клінінгову компанію

25 February 2019, 15:02

Директор житомирського КП «ВЖРЕП №13» Геннадій Шефлер йде з посади у зв’язку з закінченням контракту.

Розпорядження про його звільнення 21 лютого підписав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Звільнити з 4 березня 2019 року Шефлера Геннадія Артуровича, директора комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №13» Житомирської міської ради із займаної посади у зв’язку з закінченням дії контракту», - йдеться в документі.

Нагадаємо, очолюване Геннадієм Шефлером КП «ВЖРЕП №13» з 2016 року перебуває в стадії припинення, і з травня 2018 року територію ЖЕКу обслуговує ТОВ «Управляюча компанія «Полісся», яка перемогла в конкурсі управителів.

У біографії Геннадія Шефлера, розміщеній на сайті Житомирської міської ради, є дані, що він народився у 1978 році, служив у ЗСУ, закінчив училище за спеціальністю «радіомонтажник» та Нацакадемію податкової служби України за спеціальністю «фінансист». Директор КП «ВЖРЕП №1З» з 2016 року.

У Єдиному державному реєстрі компаній Ring/EDR є дані, що з квітня 2016 року Геннадій Артурович Шефлер є співзасновником та головою ТОВ «Житомир клінінг груп» (ТОВ «ЖКГ»), яка займається каналізацією, відведенням та очищенням стічних вод. Інший співзасновник ТОВ «ЖКГ» - Бічук Юлія Анатоліївна, яка також є співвласницею ТОВ «Управляюча компанія «Полісся» - тієї самої компанії, яка нині обслуговує житловий фонд ЖЕКу №13. У лютому 2019 УК «Полісся» змінила адресу і переїхала з вул. Перемоги, 10 на проїзд академіка Тутковського, 15, де розміщувався 13-й ЖЕК.

У Єдиному державному реєстрі декларацій є лише одна декларація Геннадія Шефлера за 2016 рік, яку він подавав у березні 2017-го. У ній він задекларував 50% власності (500 грн) у ТОВ «Житомир Клінінг Груп» та дохід у 76 тис. грн від зайняття підприємницькою діяльністю у цьому ж товаристві.

На особистій сторінці Геннадія Шефлера у фейсбук вказано, що з 1 липня 2018 року він є адміністратором у ТОВ «Управляюча компанія «Полісся».

Нагадаємо, влітку 2016 року влада Житомира оголосила про наміри ліквідувати десять комунальних ЖЕКів і залишити лише два. У травні 2018 році виконком Житомирської міської ради затвердив управителів багатоквартирних будинків, які стали переможцями конкурсу.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2019 мер Житомира звільнив керівника ЖЕКу №16, житловий фонд якого обслуговує той же управитель – ТОВ УК «Полісся».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шефлер жек ВЖРЕП №13 УК "Полісся"  
Матеріали по темі