Політика

За сприяння Віталія Журавського у Брусилові встановили першу автобусну зупинку з накриттям

26 February 2019, 17:50

У смт Брусилів за сприяння громадського діяча Віталія Журавського встановили першу автобусну зупинку з накриттям. Офіційне відкриття зупинки відбулося 24 лютого.

Мешканці селища розповідають, що звернулися з проханням встановити зупинку до Віталія Журавського, написавши йому у фейсбук, а вже через кілька днів отримали відповідь.

«Довгий час наша зупинка була не у гарному стані. Вона була і зіллям зарощена,і неохайна. Так я зверталася до місцевої влади і результатів не було, виникла ідея, знаючи, що Віталій Станіславович часто допомагає в таких питаннях, написати йому у фейсбуці. Я написала і прикріпила відео. На моє здивування, на третій день до мене приїхав його помічник. Так ми отримали допомогу», - розповідає мешканка Брусилова Аліна Світнюк.


«В Брусилові на даний час ніде зупинки немає, тепер тільки тут. У нас массив, переселенці і тут діти їздять до школи, маршрут Карабачин - Брусилів. Тут зупиняється автобус і діти кожного дня сідають і їдуть до школи», - додає Ольга Паламаренко.

Сам Віталій Журавський розповідає: тривалий час активно займається благодійністю та залюбки відгукнувся на звернення мешканців Брусилова.

«Я займаюсь благодійною роботою вже багато років. І оскільки це той район, де я колись був народним депутатом, вони час від часу звертаються з різних питань. Вони написали листа і звернулися через відео, через фейсбук до мене, аби встановити павільйон. Цей павільйон встановили і досить оперативно. Через три дні моя група підтримки, де я працюю тут, це ГО «Дістало!», звернулася до автора відео, вони сказали, який потрібен павільйон і ми його встановили. Я завжди виділяю не малу частку свого заробітку на благодійні цілі», - зазначає громадський діяч, лідер ВГО «Дістало» Віталій Журавський.

Наостанок він пообіцяв і надалі допомагати мешканцям селища.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Журавський зупинка Брусилів  
Матеріали по темі