Влада

​Житомирська міськрада виділила прикордонникам додаткову земельну ділянку на Польовій з умовами

27 February 2019, 10:09

Державній прикордонній службі України виділили додатково 0,36 га землі на вул. Кибальчича 20-а в Житомирі для будівництва житлового будинку.

Таке рішення ухвалили на позачерговій сесії Житомирської міської ради 27 лютого.

«Орієнтовну площу земельної ділянки за адресою: м. Житомир, вул. Кибальчича, 20-а – 0,3600 га, з яких встановити обмеження щодо здійснення будівництва площею 0,1600 га. На місці першої секції проектом будівництва передбачити розміщення спортивного та дитячого майданчиків, а секцію, що переноситься, розташувати, повернувши на 180 градусів. При затвердженні проекту землеустрою на засіданні постійної комісії (з питань містобудування, архітектури та землекористування) представити ескіз забудови з елементами соціальної інфраструктури», - такі рекомендації одноголосно підтримали депутати міської ради – «за» 31 депутат.

Крім того, прикордонники мають надати гарантійний лист, в якому буде розписаний порядок забудови земельної ділянки.

Нагадаємо, на сесії 7 лютого 2019 після діалогу з місцевими жителями влада Житомира пообіцяла винести на обговорення питання виділення прикордонникам ще 0,2 га землі на Польовій. 26 лютого питання будівництва багатоповерхівки на Кибальчича обговорювали на засіданні депутатської комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Як повідомляв Житомир.info, 7 грудня 2018 року на сесію міської ради прийшли жителі нижньої Польової із заявою, що для будівництва двопід’їздного 10-поверхового будинку планується знесення зелених насаджень та забудова прибудинкової території будинку по вул. Космонавтів, 44. Мер пообіцяв створити комісію і розібратися з цим питанням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вул. Кибальчича сесія міськрада Держприкордонслужба Польова  
Матеріали по темі