Політика

«ЗЕ!Команда» у Житомирській області шукає волонтерів, спостерігачів та членів ДВК

27 February 2019, 10:55

Вже як тиждень на вулиці Івана Кочерги, 5В працює волонтерський офіс «ЗЕ!Команди» у Житомирі. Його координатор тішиться: щодень сюди звертаються майже півсотні людей, які бажають стати частиною команди. Позаяк, вірять програмі кандидата у президенти Зеленського.

«Кожного дня приходять люди різні, багато хто приїздить з районів, навіть з віддалених сіл. Приходить десь близько 50 людей на день. Підтримують кандидата Володимира Зеленського та хочуть приєднатися до команди. Набираємо людей, усе прекрасно, працюємо з 9 до 19 щодня. Чекаємо на вас!», - каже координатор волонтерського офісу «ЗЕ!Команди» в Житомирській області Ірина Гречишкіна.


Одним із перших до житомирської «ЗЕ!Команди» доєднався 24-річний Вадим. Чоловік ділиться: аніскільки не жалкує за свій вибір й пояснює, що саме вплинуло на нього.

«Для мене Володимир Зеленський - єдиний кандидат, якого я б не просто хотів підтримати, а зробити від себе усе можливе, щоб він переміг на цих виборах. Мені подобається його програма, як він прагне, щоб молоді люди, люди які іще не були в політиці мали свою частину у керуванні державою. Мене це стимулює і я приєднався до команди, написав на сторінку у фейсбуці, мені відповіли, що буде проходити така зустріч, я прийшов, долучився, познайомився з командою і зараз допомагаю в офісі волонтером», - розповідає волонтер «ЗЕ!Команди» в Житомирській області Вадим Гуєнок.

У те, що саме з Зеленським вдасться побудувати країну мрій вірить і Валерій Прищепа з Бердичева, який нещодавно приєднався до «ЗЕ!Команди».

«Я хочу змінити нашу країну на краще, я втомився від пустих обіцянок наших політиків, яким вже просто зараз не можна вірити. Я вірю у нашу програму, вірю, що саме ми можемо змінити нашу країну на краще і забезпечити щасливе та заможне майбутнє для кожного українця», - ділиться волонтер «ЗЕ!Команди» в Житомирській області Валерій Прищепа.

Щоб стати волонтером «ЗЕ!Команди», розповідають тутешні волонтери, потрібно лишень мати бажання, прийти у волонтерський офіс, або ж написати житомирській команді Зеленського у соцмережах.

«Івана Кочерги, 5В, прийти до нас у офіс, познайомитися з командою, заповнити анкету і стати спостерігачем, або членом ДВК на виборчій дільниці на виборах 31 березня. Також, можна писати у соцмережах. Ми чекаємо залюбки молодь і не тільки, усіх, хто бажаючих», - говорить волонтер «ЗЕ!Команди» в Житомирській області Вадим Гуєнок.

Наостанок координатор місцевого офісу називає кілька критеріїв, якими має володіти волонтер «ЗЕ!Команди».

«Відповідальний, не продажний, відкритий до спілкування, щира людина. Також, напевно, потрібно мати почуття гумору, адже у похмурої людини не вийде нормального спілкування з людьми та вірити у нашого кандидата, у його перемогу», - додає координатор волонтерського офісу «ЗЕ!Команди» в Житомирській області Ірина Гречишкіна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі