Політика

Робота, достаток і чесність об'єднають Україну, – Сергій Тарута

27 February 2019, 15:10

Працевлаштовані, забезпечені і щасливі люди - основа для розвитку і процвітання країни, переконаний лідер партії «Основа», кандидат в Президенти України Сергій Тарута.

Нові робочі місця

Нові робочі місця - це чіткий і досить наочний показник стану економіки країни. Зараз в Україні нові робочі місця практично не створюються, економіка в депресії, страждають люди.

Економічна програма кандидата в Президенти Сергія Тарути передбачає стрімкий розвиток економіки України та створення нових робочих місць в промисловості і в інших галузях. Нові вакансії при цьому будуть відкриватися за рахунок відновлення ефективних виробництв і створення перспективних нових.

«Будуть створені два мільйони нових робочих місць з гідною зарплатою», - відповідально заявляє лідер партії «Основа» Сергій Тарута.

Підприємствам, які закрилися в 2014-2018 роках, будуть виділені безвідсоткові кредити на відновлення виробництва - на роботу зможуть повернутися мільйони людей. Підприємствам, які успішно розвиваються будуть виділені довгострокові дешеві кредити на розширення виробництва, і це дозволить створити ще мільйон нових робочих місць, пояснює успішний промисловець і економіст Сергій Тарута.

Підвищення зарплат

Українці - найбідніші в Європі. На кожного жителя нашої країни зараз виробляється у 3-4 рази менше валового внутрішнього продукту, ніж в країнах Східної Європи і Прибалтики. Тому зарплати низькі, люди зневірилися в державі і масово виїжджають за кордон.

Сергій Тарута працював на металургійному виробництві, і поважає важку і чесну працю. Він знає її ціну - на своїх підприємствах створював гідні умови праці і виплачував високі зарплати.

Єдиний шлях підвищення добробуту громадян всієї країни - реалізація стратегії прискореного економічного зростання України. При такому сценарії система оплати праці в нашій країні стане чесною, а зарплати - справедливими, переконаний кандидат в Президенти Тарута.

«Середня зарплата серйозно зросте до 20 тисяч гривень, що поверне в країну сотні тисяч наших громадян, які працюють за кордоном», - зазначає він.

Майбутній глава держави гарантує людям праці, що скоро вони будуть заробляти як в Польщі, Словаччині, Угорщині та в інших країнах Східної Європи.

Відродження промисловості

Українська промисловість повинна стати драйвером економічного зростання України, переконаний відомий промисловець і успішний управлінець Сергій Тарута. На жаль, за 2014-2015 роки галузь провалилася на 22% і так і не змогла за всі наступні роки відродитися, констатує він.

Відновлення вітчизняної промисловості і реанімування всієї економіки країни передбачено економічною доктриною «Україна 2030», яку Сергій Тарута розробив спільно з провідними вченими-економістами. Реалізація цієї доктрини забезпечить зростання національної економіки з темпом не менше 10-15% щорічно.

«Промисловість буде відроджена. Державні і приватні заводи отримають держзамовлення на 150 мільярдів гривень на рік на виробництво власних кораблів, літаків, вертольотів, локомотивів, зброї для армії», - заявляє кандидат в Президенти Сергій Тарута.

У підсумку Україна до 2030 року повинна увійти до Топ-30 країн з економічного зростання з ВВП на рівні $ 710-750 млрд.

Залучення інвестицій

Міжнародні фінансові організації вже довіряють відомому промисловцеві Сергію Таруті. Раніше вони вже надавали мільярди доларів фінансової допомоги Таруті на реалізацію його економічних проектів.

Довіра до Тарути є гарантією приходу в Україну серйозних інвестицій, необхідних для стрімкого розвитку економіки. Політик вже веде переговори з міжнародними партнерами про залучення в Україну $ 120-150 млрд.

Це дозволить відмовитися від кредитів МВФ та інших кредиторів, і перейти на інвестиційну модель розвитку країни.

«Інвестиції прийдуть замість кредитів МВФ», - гарантує кандидат в Президенти Сергій Тарута.

Скорочення апарату чиновників

Кандидат в Президенти Сергій Тарута зобов'язується кардинально поліпшити систему державної влади в країні, забезпечивши її функціонування в інтересах народу. Уряд стане недорогим і зручним сервісом, а результатом його роботи буде благополуччя громадян.

Одне з важливих зобов'язань майбутнього Президента Тарути - істотне скорочення апарату чиновників в Україні і перехід на «електронний уряд».

«Кількість чиновників буде скорочено в три рази. Сучасні технології дозволяють замінити чиновників комп'ютерними рішеннями», - обіцяє Сергій Тарута.

Реалізація цих заходів призведе також до зниження рівня корупції в країні - комп'ютеру неможливо дати хабар, пояснює політик. А для більшої мотивації чиновників до чесної і продуктивної праці Тарута пропонує пов'язати зарплату чиновників з поліпшенням якості життя українців.

З Тарутою країна запрацює!

Прес-служба Житомирської обласної організації політичної партії «Основа»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі