Політика

​Учасники мирного мітингу в Житомирі висловили обурення корупцією у оборонній галузі

2 March 2019, 18:39

1 березня на майдані Корольова відбувся мирний мітинг. Кілька сотень людей вийшли на вулицю, аби висловити обурення корупцією у оборонній галузі та постачанням в Україну деталей з країни-агресора. Присутні тримали в руках плакати «Ні бізнесу на крові» та кричали «Ганьба!».

Співорганізаторами мітингу виступила Житомирська обласна організація всеукраїнського об'єднання «Батьківщина».


«Я впевнена в тому, що люди, які вболівають за свою країну, з весною точно переможуть. Я в це вірю, як вірить і наш лідер Юлія Володимирівна. Але я хочу сьогодні просто подякувати всім, хто прийшов на майдан. Не просто шквал обурення викликали останні події, які відбулися в Києві, журналісти, які оприлюднили розслідування. Скажіть мені, чи може людина очолювати державу, чи може він бути головнокомандувачем, коли сьогодні опубліковані факти, що його найближче оточення, підприємства просто заробляють на крові. Вони не просто заробляють, вони просто крадуть ті копійки, які вони вкрали у нас з вами. Яку справедливість ми можемо чекати і про що ми можемо довірити цій людині ще країну на п'ять років. Тому я закликаю кожного з вас, хто є сьогодні на площі, поговоріть зі своїми близькими, сусідами, підіть 31 березня на вироби. Я прошу вас підтримати Юлію Тимошенко, ви бачили її програму «Новий курс». Але якщо у вас не лежить душа до Юлії Володимирівни, то є інші представники, тільки не діюча влада», - каже Анжеліка Лабунська.

Свою позицію висловили і учасники мітингу. Вони підтримали лідерку обласної організації партії ВО «Батьківщина» та закликали прийти на вибори 31 березня.

«Ще не все у нас пропало. Ще буде у нас життя, і прекрасне життя. Я вірю в неї, адже вона мужня жінка», - говорить учасниця мітингу Любов Шлинчак.

«Настав час дійсно зрозуміти, що більше так тривати не може, і ми не маємо дати себе обманути. Поодинці, якщо ми будемо боротися з цією системою, ми жодним чином не виграємо. Зараз прийшов час об'єднуватися. Все більше існує розуміння в українського народу, яким чином влада намагається нас обманювати, обкрадаючи нас. І якщо ми разом будемо діяти і мати розуміння, ми зможемо змінити цю ситуацію. Від виборів, які у нас відбудуться, залежить дійсно доля нашої держави», - додає житомирянин Роман Гуртовенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі