Події

​Житомирянину не вдалося потрапити за кордон з фальшивим португальським паспортом, і він вирішив дати хабара у 100 євро

4 March 2019, 16:52

У Львівській області в пункті пропуску «Шегині» на кордоні з Польщею під час заходів прикордонного контролю прикордонники виявили підроблений паспорт громадянина Португалії. Як з’ясувалося, фальшивий документ для перевірки надав громадянин України, мешканець Житомира.

Про це 3 березня повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Після оголошення зловмиснику рішення про не пропуск та складання протоколу про адмінправопорушення, «португалець», аби уникнути відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України, запропонував прикордонникам хабар у розмірі 100 євро», - йдеться у повідомленні.

Від неправомірної вигоди співробітники Держприкордонслужби категорично відмовились, а горе-подорожувальника разом із повідомленням про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 ККУ, було передано Нацполіції.

Нагадаємо, 22 лютого житомирські прикордонники впіймали молдованку, яка намагалася потрапити в Білорусь, обійшовши пункт пропуску.

Як повідомляв Житомир.info, 31 січня 2019 року в Житомирській області на кордоні з Білоруссю затримали злочинця з Молдови, якого розшукували в Чехії за вчинення ряду кримінальних правопорушень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДПСУ кордон паспорт хабар  
Матеріали по темі