Події

У Житомирській області поліцейські «накрили» нарколабораторію в хаті-пустці: наглядачем обійстя був уродженець Донеччини

6 March 2019, 10:53

У Радомишльському районі Житомирської області завдяки небайдужим людям поліцейські «накрили» потужну нарколабораторію. Інгредієнти вилучались експертами відрами.

Про це 6 березня на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Співпраця громади та дільничного - у дії! У Радомишльському районі Житомирщини жителі звернули увагу на підозрілих осіб, які віднедавна з’явились у селі. Зайняли пустуюче обійстя і відгородились від всіх. Про це староста села розповів дільничному офіцеру. Поліцейський разом з колегами вирішили перевірити, що за чужинці і чим займаються. У результаті викрили потужну нарколабораторію. Інгредієнти вилучались експертами просто відрами. Думаю, фото свідчать самі за себе. На момент відвідин поліцейських у будинку знаходився 35-річний уродженець Донецької області. Хоч чоловік каже, що лиш наглядає за будинком, у нас є підстави вважати по-іншому. Нині встановлюємо й інших, причетних до діяльності лабораторії, осіб», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2019 року в Житомирі правоохоронці викрили групу наркоділків, які збували амфетамін у двох областях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Радомишльський район Печененко нарколабораторія поліція  
Матеріали по темі